Veslum-media-logo

 

Reiseliv

 

espedalensportell

Espedalen Sportell

En naturperle av de sjeldne, ca 5 mil nord for Lillehammer. Har selv mange gode minner, og et personlig forhold til stedet. Det er da ekstra givende å få være med å presentere hvor flott Espedalen er.

Laila og Bengt er "stå på" mennesker med entusiasme og visjoner. Sammen med dem er jeg også involvert i å markedsføre stedet både nasjonalt og internasjonalt.
Et utfordrende og givende oppdrag.

Se siden live: HER

Vårt ønske var å få frem budskapet om hva Espedalen Sportell og Espedalen Aktiv Fritid kunne tilby sine potensielle gjester. Stedet og området rundt er en perle, og selv mener vi at Veslum har fått frem dette. Dette merker vi allerede av den kontakten vi har fått via henvendelser. Som nybegynnere opplever vi Terje Veslum som behjelpelig, og gode løsninger får vi hver gang vi har kontakt. Vi kan trygt anbefale Terje som en samarbeidspartner og vi kommer fortsatt til å benytte oss av hans tjenester.

.

— Mvh Vertskapet Laila & Bengt


nordens-alaska

Nordens Alaska

Arrangerer opplevelsesrike jakt og fisketurer i både inn og utland.

Oppdraget var først og fremst å lage websider som formelig oste av natur. Innehaver Morten Bredal bidro med masse flotte bilder, noe som er en forutsetning for denne type sider. -Som Arne Brimi sikkert ville sagt: En lyt ha go’e råvaro for å lågå go’ mat. Det samme gjelder websider.

Se siden live: HER

Har også laget nordic-alaska.com, se siden live HER

 

Nordens Alaska er meget fornøyd med webløsningen fra Veslum Media og har fått mye bra respons på begge sidene fra våre kunder.

— Morten Bredal


sikkilsdalen

Sikkilsdalsseter fjellstue

Tradisjonsrik fjellstue, kjent for sitt årlige hesteslepp, og ikke minst ved at Prinsehytta, kongefamiliens feriested er nermeste nabo.

Ett av norges mest kjente postkort danner grunnlaget for åpningsiden. Jeg husker selv godt dette postkortet allerede fra jeg var barn. Problemet er at det begynner å bli ganske mange år siden, og kvaliteten var derfor ikke noe særlig bra.

Det ble en del jobbing i photoshop. Ved å legge et fotofilter med små riller i over bildet, skjuler dette noe av at det egentlig er veldig kornete. Når jeg tenker på utgangspunktet, ble resultatet slett ikke dårlig. Så ble det et lite kompromiss, men dette bildet måtte med!

Se siden live HER


 

krossbu

Krossbu Turiststasjon

Ett av de store opplevelses sentrene i området Galdhøpiggen/Sognefjellet. Det er her ski landslagene ligger og trener i flotte løypeforhold sommerstid, og ellers et vell av opplevelser: grotteturer, tindebestigelser, m.m.

Siden er laget i Joomla, som har gode verktøy hvis man ønsker å legge siden ut med flere språk (man må ikke lage dobbelt antall sider for hvert språk). 

flagg
Flaggene oppe til høyre, indikerer at denne siden er oversatt til en rekke språk, men er egentlig ikke det. Dette er en plugin som kobler inn Google translate. Noen er motstander av å bruke denne pluginsen, fordi oversettelsen blir ikke alltid like god.

Jeg er selvfølgelig enig i at hvis man har tid og resurser til å få siden proffesjonellt oversatt så er det det beste. Jeg har brukt google translate på en rekke turistsider, og hvis valget er ingen oversetting, så mener jeg dette er et godt alternativ.


ekre

Nordre Ekre Gardshotell og Restaurant

Gammel ærverdig gård i Heidal som er gjordt om til Gourmet restaurant og gårdshotell.

Øyvind er ikke bare god til å lage mat, men også veldig flink til å oppdatere websidene. Jeg har stort sett kun satt opp grunndesign og programvare, og så har han med litt veiledning underveis, bygget en ganske omfattende presentasjon.

Se presentasjonen live: Her

 


 

slangen

Slangen Seter Peer Gynt Rideleir

Et idyllisk sted fra min hjembygd Skåbu.

Her er det lagt opp en blogg som kan oppdateres direkte fra mobil. Men akk, Anita har det travelt med å både drive fjellstue og rideleir, så innleggen lar vente på seg :)

Se presentasjonen live HER

Firmasider

 


elefantus-forlag

Elefantus forlag

Raskt voksende bokforlag. Inneholder også bokbutikk.

Se siden live HER

 

Da vår tidligere webdesigner sviktet oss, kom Terje Veslum oss raskt til unnsetning. I løpet av noen dager var våre nye hjemmesider på plass. Terje har kommet med gode og kreative løsninger slik at våre sider er bedre enn de noengang har vært, og både vi og våre kunder er storlig fornøyde med den jobben han har gjort.

— Bjørn Ove Rydland, Elefantus forlag


velco

Velco Benkservice

Joomla + VirtueMart. Her fungerer VirtueMart mer som en delebank.

Se siden live HER

 

Velco Benkservice har gjennom mange år hatt god kontakt med Terje Veslum. Han har bygget opp vår webside, og bistått oss med produkt flyveblader, brosjyrer, trykksaker og epost opplegg. Han er rask til å svare, og han har løst de utfordringer vi har hatt til vår tilfredstillelse.

— Tor Velde, Velco Benkservice


 

skabutre

Skåbu Treskjærerverksted

Allsidig snekkerbedrift, leverer bl.a. Krogenæs møbler.

Se live webside HER


ordbilde

Bjervamoens Ordbilde

Leverer ferdigskrevne taler/sanger på bestilling

Se siden live HER

 

Bjervamoens Ordbilde har fire gode grunner for web løsning hos Terje Veslum: 1) Skreddersydd løsning 2) Høy fagkunnskap 3) Godt samarbeide 4) Konkurransedyktig på pris

— mvh Berit


 

violinmaker

Violinmaker Helge M. Bergnord

Webbsider m/ integrert nettbutikk

Se siden live HER 

 

Portaler

vaga-fjellstyre

Vågå Fjellstyre

Nyhet og info portal om fjellstyrets virksomhet. 

Se siden live HER

Jeg har laget en rekke fjellstyre presentasjoner, etter noenlunde samme mal:
Sel fjellstyre, Dovre fjellstyre, Lesja fjellstyre, Oystre Slidre fjellstyre, Lesja fjellstyre

Terje Veslum har hatt ansvaret for oppbygging og drift av Vågå Fjellstyre si heimeside sidan ho vart igangsett i 2005. Han har lært opp underteikna slik at eg er webredaktør for sida, og har det daglege ansvaret for publisering og oppdateringar av allt innhald på sida. Terje Veslum er lett og samarbeide med, og er dyktig på å finne gode løysingar. Vi er svært tilfreds med arbeidet han gjer for oss. Vågå fjellstyre si heimeside blir ofte trekt frem som eit godt eksempel for andre fjellstyre, og eg veit at dei tekniske løysingane ofte vert brukt som mal for andre fjellstyre. Erik Myrom, Fjelloppsyn / sekretær

— Erik Myrom, Fjelloppsyn / sekretær

Sel Fjellstyre har benyttet Terje Veslum sine datatjenester gjennom en årrekke: - Opprettelse av diverse hjemmesider. - Drift/vedlikehold/oppdatering av disse. Terje Veslum har utført arbeidet på en god måte, og vi er veldig godt fornøyd med det arbeidet han har gjort for Sel Fjellstyre. Kai Rune Båtstad Fjelloppsyn Sel Fjellstyre

— Kai Rune Båtstad Fjelloppsyn Sel Fjellstyre


 

midtdalsbonden

 Midtdalsbonden

Info og nyhets portal for landbruket i Midt-Gudbrandsdal. Innholder bl a brukttorg og aktivitetskalender.

Sida er blitt en populær og godt brukt nyhetskanal, ikke minst takket være flott arbeid av webredaktør Anne Berit.

 Se siden live HER

Terje Veslum har vore vår gode samarbeidspart heilt frå starten i 2007 da vi etablerte nettstaden. Vi har heile vegen fått god oppfølging både når det gjeld dagleg drift og til to større oppgraderingar.

— Anne Berit Grasbakken, overingeniør hos Fylkesmannen i Oppland og webredaktør


 

skoler

Skoler

Søkeportal for vidregående studier

Se siden live HER

Nettbutikker

tradbow

Tradbow Norge

Stort utvalg i pil og bue utstyr

Se siden live HER

Tradbow Norge har i nærmere 10 år hatt webløsning med nettbutikk hos Terje Veslum. Han har alltid stillt opp når det har vært utfordringer underveis, og løst disse på en god måte. De tekniske løsningene er gode, og takket være god opplæring, har undertegnede vært selvgående når det gjelder daglig drift. Terje har evnen til å formidle kunnskap på en slik måte at vi som ikke er født datanerder også forstår det, og anbefales som en solid samarbeidspartner.

— Ola Klaapbakken, Tradbow Norge


 

essenza

Essenza

Salg av Aloe vera helseprodukter

Butikken kjører med ferdigkjøpt mal fra Rocket Theme, innstallert av kunde. Jeg har kun bistått med tekniske detaljer.

Se butikken live HER


 

ottatre

Killi Tredreiing

Dreiede bruks og pyntegjenstander i tre.

Se butikken live HER

 


akkurat-passe
Akkurat Passe

Varriert utvalg av romslige klær for barn og ungdom.

Se siden live HER